Elevi constănțeni, în focurile Bacalaureatului special

143
1
Elevi constănțeni, în focurile Bacalaureatului special - bacalaureat-1369170692.jpg
Sesiunea specială a Bacalaureatului 2013, la care participă elevii care vor face parte din loturile olimpice, tinerii angrenați în com-petiții sportive și artistice ce vor avea loc în perioada sesiunii obișnuite din vară, susțin astăzi evaluarea competențelor digitale. 

Olimpicii constănțeni aflați la Ploiești, acolo unde se desfășoară sesiunea specială, sunt deja nume cunoscute pentru constănțeni: Alexandru Bratei și Ilie Andrei Condurache, calificați în lotul lărgit pentru Olimpiada Internațională de Chimie, Taisia Evtei, olimpica de la limba rusă, Mihai Radu Po-pescu, calificat în lotul lărgit de la Internaționala de Fizică, la care se alătură olimpicii sportivi Pavel Iulian Buiciac, Alexandru Mar-dare, Laura Oprea, Mariana Dumitrache, Iulian Grăjdan, Ionuț Iancu și Ionuț Cosmin Sârbu.

Și mâine mai are loc Evaluarea competențelor digitale, iar pe 24 - 25 mai, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Pe 27 mai, încep probele scrise cu Limba și literatura română, 28 mai - proba obligatorie a profilului, 29 mai - proba la alegere a profilului și specializării, iar pe 30 mai, Bacalaureatul special se încheie cu proba la Limba și literatura maternă, zi în care vor fi afișate rezultatele până la ora 18, dar vor fi depuse și contestațiile (orele 18 - 20). Pe 31 mai, vor fi afișate rezultatele finale.

Comentează știrea

Ada
22 mai 2013
mda

OK. v ati interesat daca chiar s-au dus toti olimpicii mentionati? eu nu prea cred..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3276 secunde