Elevi constănțeni premiați la Olimpiada Națională de Geografie

916
Elevi constănțeni premiați la Olimpiada Națională de Geografie - premiantigeografie-1651497033.jpg
În săptămâna 25-30 aprilie, a avut loc, la București, Olimpiada Națională de Geografie, cinci elevi care au reprezentat județul Constanța obținând nu numai medalii, diplome de participare și premii, dar și experiență, noi cunoștințe și prieteni adevărați. 

Palmaresul ediției 2022 a acestei olimpiade se deschide cu Premiul Special oferit de Societatea de Geografie din România elevilor constănțeni Lucian-Valentin Ilisei (clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea"); Ilinca Gurei (a IX-a, Liceul Teoretic „Traian” Constanța) și Emre-Serkan Suliman (a X-a, Liceul Teoretic „Ovidius”).

De asemenea, Simula David (a XI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu”) a obținut Diplomă de Participare, iar Felix- Marian Geodoiu (a XII-a, Liceul Teoretic „Ioan Cotovu" Hârșova) - prima MENȚIUNE (cea mai mare notă la proba scrisă la clasa a XII-a: 95 de puncte).

Performanțele micilor geografi nu ar fi fost posibile fără sprijinul profesorilor coordonatori Maria Cocor,  Dumitra Cazacu, Loredana- Maria Busuioc, Teodora Ceti și Dorina Stoian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 01 Mai 2022
Stire din Cultură-Educație : Ce să nu faci de Duminica Tomii
Pagina a fost generata in 0.6691 secunde