Elevi de la Liceul "Rosetti" vor face practică în Spania

617
Elevi de la Liceul
În anul școlar 2012-2013, Liceul Tehnologic "C.A.Rosetti" din Constanța va derula două proiecte Leonardo Da Vinci, cu finanțare de peste 50.000 euro fiecare. Proiectele au în vedere efectuarea unui stagiu de pregătire profesională, de trei săptămâni, în Granada, Spania, cu un grup de 16 elevi. Din echipele de proiect fac parte: Doina Rusu - coordonator, Elvira Nica și Oana Florea - responsabili privind diseminarea și valorizarea, Nadia Sarstiuc - responsabil financiar, Magdalena Kozma - responsabil privind formarea profesională și Guner Omer - profesor însoțitor.

În primul proiect, mobilitatea elevilor începe din 24 septembrie și îi are în vedere pe elevii claselor a XI-a A și B, profil Servicii și Turism, iar în al doilea proiect, elevii claselor a X-a A și B, profil Servicii și Turism, vor efectua trei săptămâni de practică în Spania, pe perioada verii anului viitor.

Conform Acordului de formare individuală, elevii vor dobândi cunoștințe, abilități și competențe diverse în fiecare zi, vor lucra în echipă, vor utiliza programe specifice agențiilor de turism, vor întocmi oferte și programe turistice, vor realiza oferte de transport și de servicii turistice, vor edita materiale publicitare și realiza campanii publicitare.

După finalizarea mobilității, elevii vor primi un certificat Europass Mobility, care le va facilita angajarea în domeniul lor de activitate, la finalizarea studiilor liceale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3155 secunde