Elevii care fac cinste Medgidiei

448
Elevii care fac cinste Medgidiei - eleviicarefaccinste-1400684741.jpg

Articole recomandate

Administrația locală din Medgidia a fost invitată să ia parte la aniversarea Școlii Gimnaziale "Constantin Brâncuși", precum și la Hramul Bisericii "Sfinții Constantin și Elena" din Valea Dacilor. 


Invitați la ziua școlii, primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu au fost primiți cu flori și au inaugurat noua siglă a școlii. Aniversarea a continuat la Casa de Cultură "Ioan N. Roman", unde a urmat o festivitate de premiere a elevilor care au obținut rezultate foarte bune la olimpiadele naționale. Marian Iordache și Luminița Vlădescu au înmânat diplome și medalii olimpicilor, de care sunt foarte mândri. 


"Ne bucurăm nespus atunci când aflăm că încă un elev din comunitatea locală face cinste muni-cipiului Medgidia, că își onorează părinții și școala prin rezultatele extraordinar de bune pe care le obțin la olimpiadele naționale! Ne mândrim cu ei și vrem să ne asigurăm că le putem oferi un viitor bun, pentru ca generațiile care urmează să fie din ce în ce mai bune", au declarat cei doi. 


De asemenea, edilii au fost prezenți și la serbarea hramului Bisericii "Sfinții Constantin și Elena" din Valea Dacilor, unde au luat parte la slujba religioasă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0111 secunde