Elevii Colegiului de Arte "Regina Maria", premiați

232
Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" au venit încărcați de premii de la Gala Laureaților ediției a XXV-a a Concursului Național de Arte Plastice "Jocurile olimpice în imaginația copiilor", desfășurată, la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Olimpică din București.


Competiția a fost organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. La etapa națională a ediției din acest an, au fost înregistrate peste 1.000 de lucrări, care au trecut de etapa județeană. Lucrările selectate de juriul național au fost expuse și pot fi vizionate în incinta Muzeului Olimpic, iar la festivitatea de înmânare a premiilor au fost prezente și personalități ale lumii sportive și culturale românești.


Elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" Constanța au obținut mai multe premii naționale. Astfel, la categoria 6 - 10 ani, Vlad Andrei Luțai, coordonat de prof. Mihaela Vărășteanu, a obținut mențiune. La categoria 11 - 14 ani, Beatrice Stavăr, îndrumată de prof. Mihaela Luțai, a câștigat premiul întâi, iar, la categoria 15 - 18 ani, Adriana Dincu, îndrumată de prof. Loretta Băluță, a câștigat mențiune. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4582 secunde