COSR a decis! După 30 de ani, Crosul Olimpic Național, din nou la Constanța. Startul, pe 17 iunie

2077
COSR a decis! După 30 de ani, Crosul Olimpic Național, din nou la Constanța. Startul, pe 17 iunie - befunkycollage-1494932179.jpg

Articole de la același autor

Ediția de anul acesta a Crosului Olimpic Național, una jubiliară, cu numărul 30, se va desfășura la Constanța. Decizia forului olimpic român a fost luată după ce Elena Frîncu, membru de onoare al COSR, împreună cu echipa de la DJST Constanța, a făcut demersurile necesare pentru ca onoarea organizării evenimentului să-i revină orașului de la malul mării. 


"COSR a analizat cererea noastră și a confirmat: cea de-a 30-a ediție a Crosului Național Olimpic se va desfășura, în data de 17 iunie, la Constanța! Au fost mai multe consultări între reprezentanții COSR și cei ai DJST Constanța, mai exact secretarul general George Boroi, respectiv directorul executiv Mariana Solomon și consilierul Sport Mihai Orzan. Așadar, am obținut dreptul de a organiza Crosul Olimpic Național! Acum, este vremea să ne apucăm de treabă, împreună cu administrația locală, cu Răzvan Florea, consilier local, cu Ilie Floroiu, director al CS Farul, cu echipa DJST și cu toți cei care iubesc sportul constănțean", a declarat, astăzi, pentru "Cuget Liber", Elena Frîncu. 


Amănunte în ediția de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5261 secunde