În organizarea Liceului Internațional de Informatică

Constănțenii, invitați să alerge la Crosul 1 Decembrie

544
Constănțenii, invitați să alerge la Crosul 1 Decembrie - crosul1decembrie4-1479919758.jpg

Articole de la același autor

Joi, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, la Constanța are loc ediția a XVll-a a Crosului 1 Decembrie, competiție organizată de către Liceul Internațional de Informatică și DJST Constanța, în colaborare cu Primăria și Consiliul Județean Constanța. 


Startul se va da, la ora 10, din fața Liceului Internațional de Informatică, apoi se va alerga pe un traseu "desenat" pe bd. Tomis - str. Traian - Piața Ovidiu. 


În cadrul concursului, se vor oferi tricouri pentru primii 250 de participanți, dar și recompense financiare: locul 1, băieți și fete - 150 lei + diplomă și cupă; locul 2, băieți și fete - 100 lei + diplomă și cupă; locul lll, băieți și fete - 75 de lei + diplomă și cupă. 


"Pentru prima dată după foarte mult timp, Instituția Prefectului ne-a strâns pe toți cei implicați la aceeași masă: Inspectoratul Școlar Județean, Jandarmeria, Consiliul Județean, Primăria, DJTS. Am reușit împreună să inte-grăm toate detaliile pentru a crea un program complex. Ne dorim ca, pe viitor, autoritățile locale și instituțiile statului să colaboreze la fel de bine pentru a forma o echipă puternică pentru a găsi soluții eficiente pentru orașul Constanța", a declarat noul director executiv DJST Constanța, Mariana Solomon.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Sport : Crosul Ziua Olimpică, gata de start!
Pagina a fost generata in 0.3354 secunde