Elevii constănțeni au donat alimente familiilor nevoiașe

217
Elevii constănțeni au donat alimente familiilor nevoiașe - eleviiconstanteni-1479659137.jpg

Articole de la același autor

Campania socială "Săptămâna legumelor și fructelor donate", desfășurată în marea majoritate a școlilor constănțene, face parte din Strategia Națională de Acțiune Comunitară și este menită să sprijine copiii aflați în dificultate.

13 clase de la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, îndrumate de profesor coordonator Cristina Palu, au fost implicate în strângerea de fructe, legume și alimente neperisabile pentru a fi donate unui număr de 35 de copii de la Asociația "Zâmbet și Culoare".

Elevii Liceului Teoretic "Lucian Blaga" Constanța, împreună cu învățătorii, diriginții și părinții, coordonați de directorul prof. Iuliana Linea, au donat fructe și legume copiilor de la Centrul de plasament "Cristina".

Preșcolarii Grădiniței cu program normal Tuzla și elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Tuzla au strâns 1.600 kg de legume și fructe care au fost oferite copiilor din Centrul de Plasament "Delfinul" din Agigea, o parte din cantitate mergând și către zece elevi ai școlii, proveniți din familii nevoiașe.

De asemenea, s-a desfășurat concursul "Filantropia", cu elevii clasei a VII-a C, coordonați de prof. diriginte Luminița Comșa, care au câștigat concursul pentru cea mai mare cantitate de legume și fructe donate. Luna viitoare, își propun să fie alături de cei mici, de data aceasta avându-i ca invitați la Cupa Moș Nicolae, ce se va desfășura la sala de sport din incinta școlii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8234 secunde