Consiliului Local Municipal Medgidia a repartizat locuințe ANL

258
Consiliului Local Municipal Medgidia a repartizat locuințe ANL - medgidiaconsiliullocal-1477670724.jpg

Articole de la același autor

Membrii Consiliului Local Municipal Medgidia s-au întrunit, recent, în cadrul ședinței ordinare a lunii octombrie. Pe ordinea de zi s-au aflat 10 proiecte de hotărâri iar, la final, toate au fost aprobate.


Printre acestea s-a aflat proiectul privind atribuirea în folosință gratuită către Asociația "Zâmbet și Culoare" Medgidia a unei părți din imobilul situat în Medgidia, str. Republicii nr.56, în vederea realizării Centrului de zi "Zâmbet și Culoare", pentru copiii/tinerii cu dizabilități din municipiul Medgidia și zonele limitrofe. 


Conform reprezentanților administrației publice locale, prin aprobarea acestui proiect se are în vedere promovarea și sprijinirea activităților din domeniul social, în vederea scăderii riscului de abandon și excluziune socială a persoanelor defavorizate.


Totodată s-a aprobat vânzarea prin licitație publică, a imobilului teren, domeniu privat al municipiului, în suprafață de 304 mp, situat în Medgidia, str. Viorelelor nr.55A, cu destinația construire locuință individuală, în vederea utilizării eficiente a terenurilor proprietate privată a municipiului. Cu unanimitate de voturi a fost aprobat și proiectul de hotărâre privind repartizarea unor unități locative situate în blocul ANL, în conformitate cu lista de priorități 2016. 


Proiectul de hotărâre privind atribuirea în folosință gratuită a unor loturi de teren în condițiile Legii nr.15/2003 a fost aprobat pentru un număr de trei tineri aflați pe lista de priorități 2016.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6207 secunde