Elevii constănțeni au un nou lider județean

573
3
La Palatul Copiilor Constanța a avut loc week-endul trecut, prima ședință a Adunării Generale a Consiliului Județean al Elevilor din acest an având ca principal punct pe ordinea de zi organizarea alegerilor pentru funcțiile din cadrul Biroului Executiv și pentru președinții de comisii.


Rezultatele votului l-au desemnat drept nou președinte pe elevul Alexandru Bajdechi, de la Liceul Teoretic "Traian", vicepreședinte - Sabrina Vasiliu, secretari - Cozmina Baciu și Robert Băjenaru, președinte comisie Concursuri Școlare și Extrașcolare - Mara Bălașa, președinte comisie Cultură, Educație și Programe Școlare - Melisa Nazif, președinte comisie Sport și Programe de Tineret - Bianca Ciurea, președinte comisie Relații Interetnice - Teodor Lazăr, președinte comisie MIFC - George Farauanu, președinte gimnaziu - Alexandru Manda.

Tot în cadrul ședinței s-au discutat aspecte organizatorice privind desfășurarea săptămânii "Să știi mai multe, să fii mai bun!", programată în perioada 1-5 aprilie, în special în ceea ce privește calendarul pregătirii acestui eveniment. 


Comentează știrea

Gogosarul Atomic
22 ianuarie 2013
Vicepresedinte

Ma scuzati, despre ceilalti nu ma pot exprima, dar Sabrina Vasiliu este o fata care pana la ora actuala nu a citit nici macar o carte, oameni buni.este de o incompetenta literara ingrozitoare.Sa nu mai spun de stiintele exacte.Asemenea incultura , rar veti intalni, iar voi o alegeti vicepresedinte?Este o rusine la adresa elevilor constanteni!!!

Bajdechi Alexandru
22 ianuarie 2013
Raspuns pentru Vicepresedinte

Domnule "Gogosar Atomic", în primul rând apreciez interesul dvs. pentru Consiliul Județean al Elevilor Constanța. Vă asigur că membrii CJE Constanța care au votat acest Birou Executiv au votat în cunoștiință de cauză cea mai bună echipă pentru județul nostru. O cunosc pe Sabrina de 1 an și 3 luni și știu ce fel de persoană este, o persoană care va aduce calitate Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Referitor la acuzațiile dumneavoastră, vă rog să le susțineți prin dovezi concrete altfel cel puțin din punctul meu de vedere nu faceți altceva decât să denigrați o persoană probabil din anumite frustrări personale. O zi bună vă doresc, Alexandru Bajdechi Președinte CJE Constanța

Răspuns la: Vicepresedinte
Adăugat de : Gogosarul Atomic, 22 ianuarie 2013
Ma scuzati, despre ceilalti nu ma pot exprima, dar Sabrina Vasiliu este o fata care pana la ora actuala nu a citit nici macar o carte, oameni...
Vasiliu Sabrina
22 ianuarie 2013
Raspuns pentru Vicepresedinte

Vă multumesc pentru ,,lauda"", sunt sigura ca aveti dovezi pentru lucrurile afirmate, de aceea si v-ati trecut clar si explicit numele.O seara placuta ,va doresc!

Răspuns la: Raspuns pentru Vicepresedinte
Adăugat de : Bajdechi Alexandru, 22 ianuarie 2013
Domnule "Gogosar Atomic", în primul rând apreciez interesul dvs. pentru Consiliul Județean al Elevilor Constanța. Vă asigur că membrii CJE...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3147 secunde