Concurs Elevii constănțeni învață despre activități economice și finanțare

459

Articole de la același autor

La Casa Corpului Didactic a fost demarat stagiului de formare "Științele economice - punte către o societate europeană modernă", organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prin Centrul de Tineret pentru Activități Extracurriculare, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Constanța și Universitatea "Dimitrie Cantemir". Formatorii stagiului, prof. Narciz Amza și prof. Camelia Vasilescu, le-au vorbit despre curs celor 30 de elevi, selecționați din Colegiul Economic "Carol", Grup Școlar Economic. "Virgil Mădgearu", Grup Școlar. "A. Rosetti" și Grupul Școlar Agricol Palas.
Scopul stagiului este de a dezvolta abilitățile antreprenoriale ale elevilor participanți și are ca obiective identificarea oportunităților de piață, analiza celor mai bune surse de finanțare pentru desfășurarea activităților economice, precum și determinarea nevoilor și cerințelor consumatorilor, în vederea unor oferte concurențiale la nivel național și european.
Stagiul se va derula pe o perioadă de o lună și va aborda secțiuni de comunicare și etică în afaceri, Servicii bancare, descentralizarea și învățământul economic, Marketing și Bursă.
În timpul stagiului, elevii vor avea ocazia să interacționeze cu cadre didactice din învățământul universitar, directori de firme, agenți economici, agenți de bursa și consultanți de marketing.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2137 secunde