Elevii constănţeni protestează la Ministerul Finanţelor. „Cerem transport gratuit!”

232
Elevii constănţeni protestează la Ministerul Finanţelor. „Cerem transport gratuit!” - eleviiconstantnei-1629032987.jpg

Articole de la același autor

Asociaţiile de elevi din întreaga ţară solicită alocarea de urgenţă a fondurilor necesare pentru asigurarea transportului gratuit al elevilor care fac naveta la şcoală.

Potrivit reprezentanţilor elevilor, proiectul de rectificare bugetară publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor, la finele săptămânii trecute, nu conţine sumele pentru transportul elevilor. „În cadrul vizitei la Constanţa, premierul Florin Cîţu a afirmat că va acorda fonduri pentru transportul elevilor la rectificarea bugetară. Însă nu a făcut acest lucru. La nivelul localităţilor, transportul judeţean gratuit nu este acordat elevilor, aceştia fiind lăsaţi de izbelişte. Consiliile judeţene din ţară afirmă că nu au asigurat gratuitatea deoarece nu au primit bani de la bugetul de stat, bani pe care îi aşteaptă, dar, în continuare, nu îi vor primi. Astfel, elevii vor ajunge să rămână pe străzi la începutul anului şcolar”, precizează preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa, Ariana Dudună.

Astfel, reprezentanţii asociaţiilor susţin că vor depune plângere penală pe numele premierului Florin Cîţu şi, marţi, 17 august, începând cu ora 14, vor fi prezenţi pentru a protesta în faţa Ministerului Finanţelor

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.66 secunde