Elevii de la "Nicolae Bălcescu" învață să lucreze în echipe internaționale, în Franța

354
Elevii de la

Articole de la același autor

Opt elevi și doi profesori ai Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia au fost găzduiți, la finele lunii noiembrie, de Liceul "Leonard de Vinci" în Soissons, Franța, pentru a participa la a treia întâlnire transnațională în cadrul proiectului Erasmus+ "Skills for Life".

Timp de o săptămână, elevii LTNB au învățat să lucreze în echipă alături de elevii francezi, germani și polonezi. Programul săptămânii a inclus activități de intercunoaștere, realizare și prezentare de proiecte în grupe internaționale, joc de rol, exerciții de controlare a emoțiilor, chestionare despre Uniunea Europeană și țările partenere, dar și activități sportive, vizite de lucru la o companie multinațională și discuții cu tineri de succes în acea companie.

"Proiectul european "Skills for life" este coordonat de Liceul Teoretic «Nicolae Bălcescu» și este implementat timp de doi ani cu principalul scop de a îmbunătăți abilitățile de viață și de a mări șansele de angajare ale elevilor din școlile partenere", precizează directorul unității de învățământ, prof. Marius Furtună. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2577 secunde