Elevii de la Pedagogic luptă împotriva pericolelor de pe internet

234
Elevii de la Pedagogic luptă împotriva pericolelor de pe internet - eleviidelapedagogic-1396971782.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, între orele 17-18, elevi ai Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu" Constanța - voluntari Sigur.Info Constanța, vor prezenta un Flash Mob în City Mall, în cadrul Săptămânii "Să știi mai multe, să fii mai bun", în legătură cu importanța utilizării internetului de către copii și tineri. La final, voluntarii Sigur.Info vor distribui flyere pe aceeași problematică "Dependența de internet" și "Fii isteț pe internet". 
Tot în cadrul Săptămânii "Să știi mai multe, să fii mai bun", voluntarii Sigur.Info Constanța au susținut o sesiune de informare la câteva școli din Constanța: Școala Generală cu clasele I-VIII Nr. 8, Școala Gimnazială "Spectrum", Școala Generală cu clasele I-VIII Nr. 38 și la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu". 
Obiectivele proiectului sunt acelea de a promova siguranța copiilor pe internet, stabilind în România servicii de tip Awareness - acțiuni de conștientizare și educare privind avantajele utilizării noilor tehnologii și măsurile de prevenire a riscurilor existente pe internet, Hot Line - raportarea conținutului ilegal către autorități și Help Line - activități de informare permanentă pentru copii și adulți, precum și activități de conștientizare și informare a pericolelor ce se găsesc în mediul virtual.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5774 secunde