Care este atuul lui Sorin Rugină în alegerile de la Universitatea "Ovidius"

1316
12
Care este atuul lui Sorin Rugină în alegerile de la Universitatea

Articole de la același autor

Ieri dimineață, la Biroul electoral central instituit la sediul din b-dul Mamaia al Universității "Ovidius", s-a prezentat și cel de-al treilea candidat la funcția de rector, în persoana prof. univ. dr. Sorin Rugină. 


Însoțit de prof. univ. dr. Ion Botescu, decanul Facultății de Științe Economice, lect. univ. dr. Alexandru Bobe, de la Facultatea de Matema-tică, și prof. univ. dr. Mihai Gîrțu, de la Facultatea de Fizică, candidatul Sorin Rugină a făcut un scurt istoric al prezenței sale de peste două decenii în cea mai mare universitate de stat din Dobrogea. 
"M-am hotărât să candidez tocmai pentru că pot să fac un arc peste timp față de momentul inițial al făuririi universității, din anul 1990, de care mă leagă amintiri importante, eu fiind printre ultimii oameni în activitate din acea generație. Universitatea care s-a creat într-un context deosebit, suflul înnoirii, al Revoluției, ne-a permis să creăm o echipă absolut unită, o echipă motivată, o echipă devotată și dedicată cu totul acestui scop. În timp, universitatea a avut o dezvoltare armonioasă, dar, din nefericire, au intervenit și momente care au stopat puțin din elanul nostru universitar. Pe traseu s-au mai pierdut chiar din principiile noastre universitare. Consider că a sosit momentul să readucem în atenția universitarilor constănțeni acest spirit de echipă și de unitate, care să ne permită să ne refacem imaginea oarecum șifonată de anumi-te evenimente și să ne dea posibilitatea de a spune lumii cine suntem, adică o universitate de elită, un brand al orașului. Sigur, fiecare candidat își propune să câștige, la fel ca și mine, pentru că am în spate o echipă foarte puternică. Dar am și un atu: deja unul dintre obiectivele campaniei a fost realizat, adică unitatea. Pentru că în spate am o echipă care mi-a propus să candidez, care și-a dat mâna și care în alegerile trecute a făcut parte din tabere rivale. Va fi o competiție de planuri manageriale, bine gândite, și sigur că va câștiga cel care va prezenta mai bine și care va propune soluții fezabile, viabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Nu candidez de dragul de a câștiga o funcție, ci pentru a-mi asuma o responsabilitate", a declarat prof. Rugină. 
Mâine, se vor încheia înscrierile, urmând ca, din noaptea de 10 aprilie, toți cei interesați să aibă posibilitatea de a accesa planurile manageriale ale celor trei candidați înscriși, deocamdată, pe site-ul oficial al Universității "Ovidius". 
Din 11 aprilie și până pe 9 mai, este programată campania electorală, un răstimp în care universitarii constănțeni speră să nu se ajungă la schimburi nedorite de… replici. 


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un fost student
9 aprilie 2014
cel mai bun

domnule profesor bobe dc nu candidati dvs?sigur o sa castigati....sunteti om de valoare

Facultatea de Arte
9 aprilie 2014
Succes

Pentru ca viitorul nu are de ales - trebuie sa fie frumos, domnule prof.univ.dr. Sorin Rugina, nu aveti de ales - trebuie sa castigati!!!! Facultatea de Arte va sustine!!! Bafta!!!

Tot de la arte
9 aprilie 2014
Succes doamnei Catrinoiu

Suntem alaturi de dumneavoastra doamna profesor, o femeie pentru stabilitatea universitatii.

Medicina
9 aprilie 2014
Doamna prof Catrinoiu cea mai tare

Are votul nostru si cred ca va ajunge si rector si va arata de ce este in stare si va da o noua fata universitatii aflata acum intr-o stare de supravietuire mai mult. Bafta!

Foat student
9 aprilie 2014
Pai tot spagarii?

Aoleo tot spagarii de la stiinte economice in fata cu bobe asta ne aranjam noi examenele

raul
9 aprilie 2014
prof.univ.dr.Catrinoiu viitor rector

Dintre toate propunerile este cea pe care o votez fara rezerve.

CRETU
9 aprilie 2014
MERITA

UN OM DESTEPT...MERITA!

corina
9 aprilie 2014
prof Rugina

mult succes dle. profesor

Doru
9 aprilie 2014
Doina Catrinoiu medic si dascal de exceptie

Mult succes si putere de munca! Suntem alaturi de dvs.

lacramioara
9 aprilie 2014
o sa fie lupta stransa

Epure primise promisiuni de vot si era sigur de vreo 80% din voturi. A luat numai 58% si a fost foarte suparat. Catrinoiu o sa aiba mari surprize neplacute. Decanii de langa ea ii tot spun ca facultatile lor vor vota in masa. Minciuni!!! Oamenii spun ca voteaza cu Catrinoiu doar ca sa nu-i supere pe decani, dar au alta opinie si o vor exprima la vot. Foarte multi colegi ai mei au o parere foarte proasta despre anturajul doamnei Catrinoiu si nu o vor vota.O prefera pe doamna Staiculescu, aceasta nevand niciun epurist in preajma.Lupta va fi foarte stransa, sper sa devina rector doamna Staiculescu.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7867 secunde