Elevii de la "Pontica" organizează Festivalul Gusturilor Internaționale

338
Cu ocazia Zilei Națiunilor Unite, celebrată ieri, elevii Colegiului Tehnic "Pontica" din Constanța au participat la o activitate educativă organizată în biblioteca liceului și care a cuprins - prezentare urmată de dezbatere coordonată de către prof. Florea Laurenția și Natașa Gherghilescu, intitulată "ONU în lumea de azi", un concurs de creație coordonat de prof. Carmen Broască - "Mesaje de pace pentru lumea în care trăim", urmat de "Instituții sub egida O.N.U.!" realizat de bibliotecar Elena Șuta și prof. Maria Frâncu, "How Peace Begins...." - poezii în limba engleză recitate de elevii clasei a IX a A, coordonați de prof. Valentina Apostol. Activitățile au fost realizate și coordonate de ariile curriculare "Om și Societate" și "Limbă și Comunicare", din cadrul Colegiului.

De asemenea, astăzi, în cantina liceului se organizează concursul județean "Festivalul Gusturilor Internaționale", coordonat de către prof. Alina Petre, Maria Frâncu și Ecaterina Dimitriu. La festival participă și elevi ai altor unități școlare din județ: Liceul Cobadin, Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna, Liceul Teoretic "Emil Racoviță" Techirghiol. 

În cadrul programului, elevii vor pregăti și degusta preparate culinare specifice bucătăriilor: dobrogeană, musulmană, aromână și libaneză.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3677 secunde