Elevii de la Tuzla sprijină copiii din centrele de plasament

209
1

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla a derulat o acțiune caritabilă sub semnul sfintelor sărbători de iarnă. Aceasta a avut ca scop oferirea de daruri celor 58 de copii din Centrul de plasament Micul Rotterdam Constanța.

Timp de două săptămâni elevii școlii și copiii Grădiniței cu program normal Tuzla au donat hăinuțe, încălțăminte și jucării, care au fost apoi sortate și ambalate cu sprijinul părinților. În efortul lor aceștia au fost sprijiniți cu dulciuri de Primăria Tuzla, prin bunăvoința primarului Florin Constantin Micu, dar și de directorul școlii, prof. Afrodita Marcoșanu, care a asigurat transportul de la Tuzla către Constanța și retur.

În incinta centrului au fost prezenți 15 copii din grupa Iepurașii veseli, coordonați de educatoare Alina Cristina Mihalcea, 18 elevi din clasa a II-a A, coordonați de doamna profesor pentru învățământ primar Camelia Șoptelea și 20 de părinți.

Școala Tuzla își propune să continue această acțiune prin noi întâlniri cu copiii din Centrul de plasament Micul Rotterdam Constanța, astfel încât să aibă ocazia de a petrece timpul liber împreună, în mod organizat, desfășurând activități variate, la inițiativa și sub directa coordonare a voluntarilor care lucrează aici, în baza Asociației Prosper Young. 

Comentează știrea

parinte
24 februarie 2014
donatii doar de sarbatori

CINISM, CINISM, CINISM! S-AU DUS SA VADA ORFANII IN MEDIUL LOR NATURAL? CIRC!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Stelian Tănase, noul ȘEF al TVR
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : A MURIT NAE LĂZĂRESCU
Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Târg handmade la Liceul "Ovidius"
Pagina a fost generata in 1.7348 secunde