Elevii din Costinești duc daruri colegilor din Lipnița

244
Elevii din Costinești duc daruri  colegilor din Lipnița - scoalacostinesti-1418665306.jpg

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Costinești, alături de Consiliul Școlar al Elevilor și Primăria Costinești, organizează campania "Din suflet pentru suflet" pentru copiii din Cuiugiuc și Carvăn.

Campania este menită să aducă bucurie copiilor din comuna Lipnița, dar și să arate elevilor Școlii Gimnaziale "Mihai Eminescu" Costinești că frumusețea sărbătorilor de iarnă nu constă numai în a primi cadouri, ci și în a dărui. Elevii au donat hăinuțe, rechizite, jucării, dulciuri, pentru copiii din cealaltă parte a județului, unde pe 17 decembrie ajutoarele lui Moș Crăciun vor ajunge să împartă darurile.

"La această sărbătoare, toți copiii trebuie să se bucure. Unii se bucură că dăruiesc, alții că primesc daruri. Prin această campanie am reușit să mobilizăm un număr mare de cadre didactice, părinți și elevi, și să redescoperim bucuria de a dărui. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul nostru", a declarat directorul Școlii Costinești, prof. Mădălina Silvia Oprea.

Primăria Costinești va asigura transportul copiilor de la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" Costinești până în comuna Lipnița, astfel creând posibilitatea elevilor să vadă bucuria colegilor lor în momentul primirii darurilor.

"Această campanie a pornit din dorința copiilor, care la orele de religie și-au manifestat intenția de a fi alături de aproapele lor. Crăciunul este o bucurie, și trebuie să realizezi că poți să te bucuri și dăruind. Elevii sunt foarte încântați de această campanie, încât au pregătit și colinde, vrând să facă și o bucurie colegilor lor, vestind Nașterea Domnului", a declarat Alin Ivana, profesor de religie și coordonatorul acestei campanii care se va încheia cu un schimb de experiență între cele două școli. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Care sunt drepturile și rolul tinerilor
Pagina a fost generata in 0.4825 secunde