Elevii din Mangalia, premiați pentru cunoștințele de istorie

79

Articole recomandate

Asociația Națională Cultul Eroilor "Regina Maria", subfiliala Mangalia, reprezentată de președinte profesor Emil Corneliu Ninu, Asociația Națională a Veteranilor de Război din România - Filiala Mangalia, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Primăria Municipiului Mangalia și Complexul Cultural "Callatis" au organizat, recent, în foaierul Casei de cultură, festivitatea de premiere a participanților la concursul "Eroul din familia mea". Concursul a fost organizat cu scopul cunoașterii, prețuirii și mediatizării faptelor eroice legate de marile momente istorice ale Dobrogei: Războiul de Independență, Războaiele Balcanice, Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și Revoluția din Decembrie 1989.

La concurs au participat elevi și cadre didactice din școlile municipiului Mangalia, iar juriul a fost alcătuit din col. (rez.) Ale-cu Crudu, cdor. (rtg.) Alexandru Macavei, scriitoarea Emilia Dabu, director dr. Tatiana Odobescu și veteranul de război Gh. Al. Rădeanu.

La festivitate au fost acordate premii constând în bani și diplome, dar și o excursie gratuită câștigătorilor concursului, la Monumentul de la Mărășești și la Monumentul Cercetașilor din Tecuci.

Din partea Colegiului Economic Mangalia au participat o serie de elevi, iar premianții au fost: Premiul de excelență - Dan Tudor Octav, clasa a X-a A, Premiul special - Roxana Neagu, Iuliana Tomescu, clasa a XI-a A.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5245 secunde