Elevii, lecții de luni până joi. Teleșcoala continuă la TVR

188
Elevii, lecții de luni până joi. Teleșcoala continuă la TVR - tele-1586760305.jpg
Teleșcoala continuă la TVR 2, săptămâna aceasta, fiind programate lecții de luni până joi, la orele deja stabilite, urmând ca elevii să intre într-o mini-vacanță până pe 22 aprilie, când programul se va relua, a anunțat, în urmă cu puțin timp, televiziunea publică.

Potrivit unui comunicat de presă al TVR, consultat de Agerpres, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați, la ora 9.00, la lecțiile de Limbă și literatură română. În această săptămână, profesorii vor face recapitulare la morfologie și vor vorbi despre genul dramatic, verb și substantiv. La ora 9.30, lecțiile de Matematică continuă cu recapitulare.

Pentru elevii claselor a XII-a, cursurile televizate încep la ora 15.00. Pe lângă Limba și literatura română, unde în această săptămână se vor preda particularitățile romanului subiectiv: "Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război", de Camil Petrescu, și particularități de construcție a textului în romanul "Ion", scris de Liviu Rebreanu, elevii se mai pot pregăti la Matematică, Fizică, Biologie, Chimie organică, Istorie și Filosofie.

Elevii vor avea o scurtă vacanță de Paștele ortodox și greco-catolic, de vineri până marțea viitoare.

Emisiunea "Teleșcoala" se va relua pe 22 aprilie, cu o noutate, lecțiile urmând să fie traduse și în limbaj mimico-gestual.

Cursurile pot fi urmărite atât la televizor, cât și online pe canalul de Youtube al TVR și pe site-ul www.tvr.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3161 secunde