Elevii Liceului "George Călinescu" au avut parte de o săptămână specială

206
1
Elevii Liceului

Articole de la același autor

Cu o săptămână înainte de a intra în vacanță, elevii și profesorii Liceului Teoretic "George Călinescu" au defășurat în cadrul programului "Magia Crăciunului", activități caritabile, culturale și artistice, dedicate sărbătorilor de iarnă.

Concursul "Cea mai frumoasă clasă de Crăciun", organizat de către consiliul școlar al elevilor și aflat anul acesta la a noua ediție, a deschis seria manifestărilor din săptămâna magică și a oferit contextul exprimării imaginației, creativității și ingeniozității elevilor, cea mai mare parte a ornamentelor fiind confecționate chiar de către aceștia, din materiale reciclabile.

Acțiunile caritabile au oferit elevilor ocazia să descopere bucuria de a dărui și de a ajuta pe cei aflați în nevoie. Au fost organizate târguri de prăjituri și de pizza, colecte de jucării, cărți și hăinuțe pentru copiii din Centrul "Micul Rotterdam", copiii de la Hospice Casa Speranței și pentru o familie monoparentală din localitatea Peninsula. Au participat elevii claselor a IX-a B, a X-a C, D, F,

a XI-a A, a XI-a D, a XII-a C și a XII-a E.

"Ansamblul acțiunilor acestei săptămâni a avut rolul de a ne aduce pe toți mai aproape de spiritul Crăciunului, de a ne face să simțim și să trăim sărbătoarea în plenitudinea ei", declara prof. Elena Crăcea, director. 

Comentează știrea

Gigi
27 decembrie 2016
Leana Cracea

Un mare carturar , pedagog de renume , si politician ratat ... Care trebuie sa stie - noi parintii - i-am spus-o de nenumarate ori , ca invatamantul este gratuit , deci nu poti cere bani copiilor nici macar pentru ,,infrumusetarea'' salilor de clasa . De asemenea , nu poti cere elevilor nici sa aduca bunuri de acasa pentru a fi donate unor persoane necunoscute , zice-se aflate in nevoie si formand suta la suta electoratul PSD !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4392 secunde