Elevii Liceului Internațional de Informatică au uimit lumea științifică

377
1

Articole de la același autor

În Indonezia, s-a desfășurat, recent, cea de-a IX-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Astronomie și Astrofizică, unde olimpicii românii au obținut două medalii de argint, șase medalii de bronz și două mențiuni. La această ediție, România a participat cu două echipe, toți cei 10 membri fiind premiați. În urma acestor rezultate, România a ocupat locul 5 în clasamentul pe națiuni (din 41). 


Medaliile de argint au revenit lui Dan-Ștefan Eniceicu și Tudor Costel Crețu, ambii elevi la Liceul Internațional de Informatică din București. Medaliile de bronz au intrat în posesia elevilor Tudor Suciu și Paul-Andrei Draghiș, absolvenți ai Colegiului Național "Vasile Lucaciu" din Baia Mare, respectiv Anca Drăgulescu, Răzvan-Octavian Radu, Iuliana-Camelia Nițu și Andrei-Cătălin Răduc, toți elevi la Liceul Internațional de Informatică din Capitală. 


Mențiunile au fost obținute de Cosmin Andrei (Liceul Internațional de Informatică din București) și Codrin Paul Oneci (Liceul Teoretic "Grigore Moisil" din Timișoara). 


Ministerul Educației a ținut să precizeze că lotul Marii Britanii, prezent pentru prima dată la această competiție, a fost coordonat de fostul olimpic internațional român Sandor Kruk.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2175 secunde