Elevii Școlii "Gheorghe Țițeica" învață să dăruiască

302
2
Elevii Școlii

Articole de la același autor

Sub coordonarea profesorului de educație religioasă Georgeta Buzgaru, elevii Școlii Gimnaziale nr. 30 "Gheorghe Țițeica" s-au raliat acțiunii Inspectoratului Școlar Județean din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, referitoare la ajutarea în prag de iarnă a celor aflați în suferință.

Această primă acțiune a condus la strângerea a zeci de kilograme de produse greu perisabile aduse de elevii tuturor claselor din această școală. Părinții acestora s-au alăturat cumpărând nu numai fructe și legume, dar și ulei, zahăr, făină, mălai, conserve.

O parte din produsele strânse au fost direcționate către cantina socială din Amzacea, în care servesc zilnic masa de prânz 42 de copii și de a cărei aprovizionare cu cele necesare se ocupă preotul Viorel Dadarlad. Cealaltă parte de alimente a mers către Sanatoriul de copii din Techir-ghiol, unde sunt internați aproximativ 50 de copii, dar și către unele familii aflate în dificultate, fie monoparentale, fie cu copii mulți, care au dorit să își păstreze anonimatul.

Aneta Dragnea, directorul Școlii nr. 30, a declarat că "nimic nu este mai îmbucurător în munca unui dascăl decât să vadă că cel din fața sa învață, în primul rând, să fie om cu ceilalți. Copiii sunt speranța noastră de mai bine, iar astfel de acțiuni ne dovedesc că trebuie să avem încredere în viitor". 

Comentează știrea

Constantean
23 noiembrie 2015
Felicitari

Bravo elevilor si invatatorilor de la scoala TITEICA! Viitorul suna bine!

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Credința este o stare de spirit ce poate fi indusă sau creată prin repetarea constantă a unei afirmații. Ea transformă obișnuitele vibrații ale gândului într-un proces puternic și imposibil de oprit prin care dorința devine fapt real. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9763 secunde