Emoții mari pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a

101
Emoții mari pentru elevii claselor a XI-a  și a XII-a - emotiimaripentruelevi-1393774360.jpg

Articole recomandate

De astăzi, va avea loc simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a, în toate unitățile de învățământ liceal din municipiul și județul Constanța, conform următorului calendar: 3 martie - Limba și literatura română; 4 martie - Limba și literatura maternă; 5 martie - proba obligatorie a profilului (Matematică/Istorie); 7 martie - proba la alegere a profilului și specializării (Biologie, Chimie, Fizică etc.). 
Probele scrise încep la ora 9 și durează trei ore, iar accesul elevilor este permis până la ora 8:30, în fiecare zi în care se desfășoară probele.
Disciplinele la care se organizează simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat pentru elevii clasei a XI-a sunt: limba și literatura română, limba și literatura maternă, proba obligatorie a profilului (matematică/istorie). 
Pentru elevii claselor a XII-a simularea examenului de bacalaureat se organizează la disciplinele: limba și literatura română, limba și literatura maternă, proba obligatorie a profilului (matematică/istorie); proba la alegere a profilului și specializării (fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare și comunicare, psihologie, economie, sociologie, filosofie). 
Rezultatele vor fi afișate pe 14 martie și nu se contestă, iar notele nu vor fi trecute în catalog. Ele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : Se apropie examenele
Pagina a fost generata in 0.5275 secunde