Eroii Disney vin, în week-end, la Cinema City

275
Eroii Disney vin, în week-end, la Cinema City - eroiidisney-1553345083.jpg

Articole de la același autor

Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Kion și Vampirina, dar și Bingo și Rolly le dau întâlnire copiilor la Cinema City, într-o proiecție specială de episoade în premieră din cele mai îndrăgite seriale ce rulează pe canalul Disney Junior. Astfel, copiii își vor vedea eroii preferați din serialele "Mickey și piloții de curse", "Garda felină" și "Vampirina", în episoade noi, într-o experiență cinematografică interactivă și incitantă. 


Gazda evenimentului va fi Mickey Mouse interactiv, care îi va antrena pe copii, în pauza dintre episoade, la joacă și distracție, în cel mai vesel party la cinema. Vor fredona cântecele preferate și vor dezlega puzzle-uri și jocuri educative alături de Mickey și trupa lui de piloți de curse, de Vampirina și de Prietenii cățeluși. 


Proiectul "Disney Junior În Cinema" este organizat pentru prima dată în România de Disney Junior, în parteneriat cu Cinema City România și distribuit de Forum Film. Proiecțiile vor avea loc în zilele de sâmbătă, 23 martie, și duminică, 24 martie, în toate cele 26 de cinematografe Cinema City din țară. 


La Constanța, copiii sunt așteptați la cinematografele de la City Park și de la Vivo!. Biletele pot fi achiziționate direct din cinematograf sau online. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Roger Waters sparge "Zidul" la Cinema City
Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Un nou cinematograf în Constanța
Pagina a fost generata in 0.3463 secunde