"Eu de «Mamaia Copiilor» în nici un caz nu mă mai ocup!"

680
Cu o gaură în bugetul Asociației "Mamaia Copiilor" de 40.000 lei - 2.000 euro către RATC Constanța, pentru transportul copiilor, la care se adaugă contravaloarea cazării echipei TVR la Tabăra Năvodari – Aurel Manolache, directorul festivalului, se declară învins!
"Cu greutățile pe care le-am avut anul acesta EU NU MAI POT! Deși sunt inițiatorul acestui festival, eu predau cui o să vrea să preia acest festival. Nu pot să mă lupt cu morile de vânt și cu greutățile pe care le-am întâmpinat din partea organelor locale. Poate că va veni o vreme în care vor realiza cât au greșit. Așa cum aruncă miliarde pe apa sâmbetei, eu aș fi fericit să-l organizeze la anul chiar Consiliul Județean Constanța. La care se adaugă calomniile din partea părinților și bunicilor.
Ne-au sabotat, stingându-ne lumina, inclusiv activitățile conexe ce trebuiau desfășurate pe platoul din fața Cazinoului. Ce poate fi mai frumos în stagiunea estivală decât să-ți vină cei mai buni copiii din țară și să cânte gratuit, în aer liber, că nu le-am cerut nici un ban? Înainte aveam asigurat de RATC, ce aparține de Primăria Constanța, transportul copiilor de la Tabăra Năvodari la spectacol. Anul acesta, o să le dau din pensia mea 2.000 euro".
Încă o victorie pentru un Consiliu Județean care credem că ar fi trebuit să contribuie la recunoașterea meritelor acestui om de cultură al Constanței, și nu la decăderea sa, din nou, din drepturile sale de artist consacrat zeci de ani pe o scenă dragă generațiilor trecute și prezente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7378 secunde