Evaluarea Națională începe mai devreme pentru un elev de la "Traian"

336
Evaluarea Națională începe mai devreme pentru un elev de la

Articole de la același autor

24 de elevi de clasa a VIII-a, participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin, începând de ieri, sesiunea specială a examenului de Evaluare Națională. 


La această sesiune specială, găz-duită de Școala Gimnazială "Tudor Arghezi" din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de juniori de înot (1) și Cam-pionatul European de baschet - juniori (1). Elevii provin din unități de învățământ din București și din județele Argeș, Constanța (Edis Memiș, de la Liceul Teoretic "Traian"), Dolj, Gorj, Maramureș, Prahova și Timiș. 


Calendarul desfășurării probelor, toate scrise, continuă astăzi cu matematică, prima afișare a rezultatelor fiind programată joi, 9 iunie, (până la ora 18), iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, în intervalul orar 18 - 20. 


În data de 10 iunie, vor fi soluționate eventualele contestații, urmând ca în cursul aceleiași zile să fie afișate și rezultatele finale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4013 secunde