Evenimente la Grupul Școlar "C. A. Rosetti"

439
// Grupul Școlar "C. A. Rosetti" Constanța a găzduit, recent, o masă rotundă cu tema: "Dialog și colaborare: școală - agenți economici", la care au participat ca invitați la discuții agenții economici cu care școala are încheiate convenții-cadru de colaborare privind stagiul de instruire practică a elevilor. Pe lângă colaboratorii unității școlare a mai participat și inspector de specialitate Gabriela Neagu, din partea ISJ Constanța.
Pe agenda discuțiilor s-a aflat și înaintarea la I.T.M. a dosarului de autorizare pentru organizarea cursurilor de calificare în meseria de ospătar (chelner), ocazie cu care a fost dat în folosință și Cabinetul pentru tehnica servirii realizat din fonduri extrașcolare.
// În cadrul proiectului "Inter-culturalitate România-Japonia", Grupul Școlar "C. A. Rosetti" a organizat pe 10 decembrie o manifestare intitulată "Ferestre deschise spre Japonia", la care au participat inițiatoarea acestuia, prof. Laura Văceanu, elevi și cadre didactice din cadrul instituției școlare.
În cadrul activității, au fost prezentate materiale video pregătite de elevi despre istoria și cultura japoneză și s-au recitat poezii haiku ale unor autori japonezi consacrați și ale membrilor cercului de creație al școlii. La finalul manifestării a avut loc un atelier de creație haiku și ikebana.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2535 secunde