Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul "Callatis"

400
4
Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul

Articole de la același autor

Pentru a participa la sărbătorirea Zilei Copilului din Turcia, un grup de 12 elevi din clasele a III-a A și a IV-a A, însoțit de prof. înv. primar Rodica Codău și prof. Ghiulserin Sali, de la Liceul Teoretic "Callatis", s-au aflat săptămâna trecută alături de elevii Colegiului Doga Koleji, din Izmir. 


Elevii și cadrele didactice din Mangalia au fost întâmpinați cu multă căldură de către directorul prof. Kivanc Barlas, elevii și părinții de la Colegiul Doga Koleji, iar pe parcursul șederii la familiile elevilor, au fost tratați cu o deosebită atenție și prietenie.
Delegația Liceului "Callatis" a fost impresionată de dotarea excepțională a școlii din Izmir, fiecare sală de clasă având tablă inteligentă (smart board). Elevii români au participat activ la ore, profesorii arătându-se încântați de comunicarea lor în limba engleză, precum și de utilizarea tehnologiei, la orele de muzică (au folosit tabletele). 


Prof. Kivanc Barlas și coordonatorul proiectului, prof. Buket Uckardes, au oferit delegației din Mangalia o excursie la Casa Fecioarei Maria, unde aceasta a viețuit în ultimii săi ani și anticul oraș EFES. Aici, elevii au putut admira, printre altele, ruinele celebrei biblioteci și una din cele șapte minuni ale lumii, templul zeiței Artemis. 


Deoarece între elevii și cadrele didactice din cele două țări s-au pus bazele unei puternice prietenii, s-a încheiat și un proiect de parteneriat pe o durată de patru ani, care prevede în continuare vizite reciproce.


O contribuție importantă la succesul acestei vizite la Izmir au avut-o numeroșii sponsori, unul dintre aceștia fiind Primăria Mangalia.


Comentează știrea

hermes holland
19 mai 2014
hermes holland

hermes usa store locations Stiri Cultură-Educație : Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul "Callatis" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes holland http://www.krukkeland.nl/new-zealand-hermes-handbags-handbag-is-not-so-inaccessible.aspx

hermes svizzera
19 mai 2014
hermes svizzera

white hermes belt price Stiri Cultură-Educație : Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul "Callatis" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes svizzera http://www.okayfurnace.com/replica-hermes-svizzera-handbags-2-on-sale-6.html

MBT Garissa Shoes shopping
2 iunie 2014
MBT Garissa Shoes shopping

mbt shoes benefits Stiri Cultură-Educație : Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul "Callatis" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Garissa Shoes shopping http://www.xunhuanet.com/mbt-shoes/mbt-shoes-walking-store.asp

portugal hermes bags
8 iunie 2014
portugal hermes bags

hermes uk problems Stiri Cultură-Educație : Experiență extraordinară pentru 12 elevi de la Liceul "Callatis" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online portugal hermes bags http://www.alamoudi-sa.com/hermes-bags-peachpuff-portugal-hermes-bags-1219.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8455 secunde