Expoziție de bijuterii și minerale, la Constanța

178

Articole recomandate

În perioada 15-18 august, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, va avea loc expoziția de bijuterii și minerale - Mineral Expo. Constănțenii și turiștii aflați pe litoral vor putea admira, dar și achiziționa cele mai în vogă bijuterii din cristale și pietre semiprețioase.

Potrivit organizatorilor, în holul central din Pavilionul Expozițional Mamaia, va fi expus și un smarald de 8,3 kilograme, cel mai mare adus până acum în România. Despre frumoasa piesă de colecție, adusă din Brazilia, specialiștii spun că are aceeași calitate cu a ultimelor eșantioane extrase din minele de smarald ale Cleopatrei în secolul XIII.

De altfel, conceptul Mineral Expo își propune să aducă împreună iubitorii de frumos: bijutieri, artiști hand made, cunoscători ai tainelor cristaloterapiei și chiar mineralogi. Reuniți sub egida Mineral Expo, în cele mai mari orașe ale țării și chiar peste hotare, expozanții impun prin pricepere, măiestrie, eleganță și minuțiozitatea detaliilor. 

Expoziția va fi deschisă în intervalul orar 11 -21, când vizitatorii vor putea admira cristale ca beril, rubin, safir, diamant Herkimer, dioptaz, geode de ametist, citrin sau obiecte de decor din jad.

Informații despre proprietățile fizice, metafizice sau indicațiile terapeutice ale fiecărei piese vor fi furnizate la fiecare stand.

Totodată, sunt așteptați să participe la Mineral Expo și energeticieni, practicanți ai cristaloterapiei, maeștri Reiki și geologi cu specializare în mineralogie.

Intrare este liberă!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Fanfara RAJA deschide Târgul GAUDEAMUS
Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Arată că îți pasă!
Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte Adrian Cioroianu
Pagina a fost generata in 1.535 secunde