Expoziții de nave în danele militare din porturile Constanța și Mangalia

380
1
Expoziții de nave în danele militare  din porturile Constanța și Mangalia - expozitienave-1407513877.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii și turiștii sunt așteptați, sâmbătă, între orele 9,00 - 17,00, în portul militar Constanța, unde Forțele Navale și Garda de Coastă organizează "Ziua Porților Deschise".

Va avea loc o expoziție de nave, tehnică, armament și echipamente militare. Cei interesați vor putea să viziteze, printre altele, bricul "Mircea", velierul "Adornate", submarinul "Delfinul", aflate în terminalul de pasageri, dar și nava amiral a Poliției de Frontieră Române, "Ștefan cel Mare" și nava de intervenție rapidă MAI 2111 - proiect Shaldag MK4, ale Gărzii de Coastă, aflate în dana 0 a portului militar. De asemenea, vizitatorii vor fi încântați și de un spectacol susținut de ansambluri artistice și de fanfara Forțelor Navale.

O expoziție similară va avea loc, sâmbătă, între orele 9,00 - 14,00, în portul militar Mangalia.

Duminică, 10 august, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, între orele 18,00 - 21,00, va fi prezentată oferta educațională de marină din Constanța, dar și o expoziție de tehnică, armament și echipamente militare, cât și un spectacol al fanfarei Forțelor Navale. 

Comentează știrea

Eu...Basescul Popularul
10 august 2014
Vin cu toate navele civile

Actiunea se va desfasura in stransa colaborare cu Marina Civila Romana care va ancora cele peste 300 de vase comerciale, coordonatorul actiunii fiind nimeni altul decat capitan de cursa lunga Traian Basescu, pentru meritele deosebite de mentenanta a flotei civile romane de dupa Marea Revolutie on line din dec.1989 Vive le president Basica !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4751 secunde