"Fără cale de întors", la Cityplex

284
În cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex vă invită mâine, 14 iunie, de la ora 18.00, la proiecția filmului "Fără cale de întors" (în regia lui Miguel Cohan), filmul câștigător al Trofeului Transilvania și al Premiului pentru cel mai bun scenariu (Ana Cohan) la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2011.
Potrivit unui comunicat Cityplex, subiectul filmului este centrat în jurul unui bărbat acuzat pe nedrept de moartea unui tânăr, care este ucis într-un accident de mașină, iar adevăratul făptaș fuge de la locul accidentului. Șoferul vinovat nu lasă nicio urmă, iar tatăl victimei, ajutat de mass-media începe o adevărată vânătoare. O serie de evenimente nefericite și un sistem juridic contaminat de influența opiniei publice vor duce însă la condamnarea unui om nevinovat. Prinși într-o plasă țesută de soartă și de decizii disperate, acești oameni vor fi puși în fața vinei, a responsabilității și a unei nevoi acute de izbăvire, într-o spirală din care nu există întoarcere.
Cityplex și-a propus ca, începând din 2012, să devină un "ambasador" al artei cinematografice europene, promovând în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative producții europene ale anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Călătoria 2: Insula misterioasă"
Pagina a fost generata in 0.5276 secunde