FELICITĂRI! Elev al Școlii ”Gala Galaction” din Mangalia calificat în lotul olimpic național al juniorilor, la Informatică

1619
FELICITĂRI! Elev al Școlii ”Gala Galaction” din Mangalia calificat în lotul olimpic național al juniorilor, la Informatică - olimpiada-informatica-1680700477.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp au fost afișate rezultatele barajului de la Olimpiada Națională de Informatică, desfășurată în perioada 1-5 aprilie, Alexandru Thury Burileanu, elev în clasa a VIII-a, la Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia, obținând Medalie de aur. Locul 4 ocupat în clasamentul final i-a permis să participe la probele de baraj, reușind să se califice în Lotul Olimpic Național al juniorilor, la Informatică.

„Amintim că la Olimpiada Națională de Informatică, la nivelul clasei a 8-a, a fost singurul din județul Constanța, calificat la etapa națională. Suntem mândri de reușitele lui și îi vom ține pumnii pentru următoarele competiții internaționale la care va participa. Informatica, la gimnaziu, a devenit o disciplină de interes pentru elevi, pentru că stă la baza dezvoltării tehnologiei și este o opțiune pentru viitorul multor elevi”, afirmă prof. Maria Ciocîia, coordonatorul lui Alexandru, citată de mangalianews.ro.

Și când te gândești că Școala „Gala Galaction” din Mangalia este tocmai unitatea de învățământ din care provine actualul inspector școlar general prof. Sorin Mihai, deci ar fi trebuit să aibă tot interesul să promoveze performanțele elevilor calificați în fazele naționale ale olimpiadelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5875 secunde