Festival de colinde și concert caritabil de Crăciun, la Constanța

273
Festival de colinde și concert caritabil de Crăciun, la Constanța - festivaldecolinde-1576532160.jpg

Articole recomandate

Sute de elevi constănțeni vor participa mâine, la o nouă ediție a festivalului județean de colinde. Intitulat "Nașterea lui Hristos vestim", evenimentul este organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului.
Ajuns în cel de-al cincilea an, festivalul va fi găzduit de sala Aula Magna a Palatului Arhiepiscopal, miercuri, 18 decembrie, începând cu ora 10. Își vor da concursul elevi ai unităților de învățământ din municipiul Constanța și din județ. 


De asemenea, luni, 23 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a sindicatelor din Constanța va avea loc concertul caritabil "Colinde de Crăciun". Organizat de către biserica "Sfântul Mare Mucenic Mina" din Constanța și Corala bărbătească ortodoxă "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului, concertul de colinde are drept scop strângerea fondurilor necesare finalizării construcției Așezământului "Sfântul Cuvios Arsenie", din Techirghiol, destinat copiilor abandonați și femeilor abuzate. Intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5548 secunde