Fiți mai buni! Concert caritabil la Parohia "Sf. Ierarh Vasile cel Mare" din Constanța

199
Fiți mai buni! Concert caritabil la Parohia

Articole de la același autor

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului se va afla duminică, 15 decembrie, de la ora 18.00, la cea de-a V-a ediție a Concertului Caritabil de Crăciun, de la parohia "Sf. Ierarh Vasile cel Mare" din Constanța.  Aici, își vor da concursul cinci grupuri corale: Grupul bizantin "Sf. Vasile cel Mare", Corala bărbătească ortodoxă "Armonia", artistul Lucian Colareza, corul Colegiului Național de Arte "Regina Maria" din Constanța, Grupul vocal "Giocoso" al Centrului Cultural Județean Constanța "Theodor Burada" și Corul "Belcanto" al Școlii gimnaziale nr. 39, "Nicolae Tonitza" din Constanța.


La final, fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru ajutorarea a doi copii: Ioan Rusu (doi ani, diagnosticat cu hidrocefalie unilaterală dreaptă) și Steliana Viziteu (cinci ani, diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă). Băiețelul a primit în luna iunie aprobarea pentru o operație la un spital din Milano, Italia, dar costul intervenției este de 12.000 euro, bani de care părinții nu dispun.


La rândul său, Steliana a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă, iar din august 2017 a purtat o mulțime de aparate auditive, iar în august 2018 a fost operată pentru implant cohlear. 


În această vară, părinții au descoperit că fetița are probleme cu tiroida, fiind suspectă de sindromul Pendred, care dă hipoacuzie cu hipotiroidie, urmând tratament cu Euthyrox. La acest moment, micuța este adusă de trei ori pe săptămână de către părinți, de la Vulturu la Constanța, pentru ședințe de logopedie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6245 secunde