Festival de film rusesc, la Constanța

193
Festival de film rusesc,  la Constanța - filmrusesc-1432133136.jpg

Articole de la același autor

Consulatul General al Federației Ruse la Constanța și consulul general Vladimir Volkov pregătesc pentru publicul constănțean expoziția "Puterea Memoriei" și festivalul de film cu același nume.

Primul eveniment va avea loc astăzi, 21 mai, ora 12. Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Muzeul de Artă Constanța și împreună cu Centrul Rus de Știință și Cultură din București. Expoziția va fi deschisă până pe 11 iunie. Ulterior vernisajului, în perioada 25 - 30 mai, se va desfășura festivalul de film "Puterea memoriei", care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Evenimentul va începe la ora 18, cu proiecția filmului "Noi suntem din viitor", în regia lui Andrei Malyukov.

"Balada unui soldat", în regia lui Grigori Ciuhrai (pe 26 mai, ora 18), "Copilăria lui Ivan", în regia lui Andrei Tarkovsky (27 mai, ora 18), "Steaua", în regia lui Nikolai Lebedev (28 mai, ora 18), "Ei au luptat pentru Patrie", în regia lui Serghei Bondarciuc (29 mai, ora 18) și "Spionii", în regia lui Aleksey Andrianov (30 mai, ora 18) sunt alte filme care vor putea fi vizionate în cadrul acestui festival. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1064 secunde