Festival Eco Handmade, la Delfinariu

271
Un alt festival premieră se anunță, în această vară, la Constanța: Festivalul Eco Handmade "Think Green" ce se va desfășura la Delfinariul Constanța (Complexul Muzeal de Științe ale Naturii), la sfârșitul acestei săptămâni 30 iulie - 1 iulie.
Decorul "eco" specific complexului muzeal va fi completat de târgul handmade al artiștilor constănțeni, care vă invită la suveniruri "eco". Festivalul se va ține la sfârșitul fiecărei luni de vară, astfel: 30 iunie - 1 iulie, 28 - 29 iulie și 25 - 26 august.
"Obiectivul principal al seriei «Think Green» se regăsește în ideea apropierii de natură, în promovarea unui stil de viață natural, în care grija noastră pentru mediul înconjurător ne răsplătește prin plăcerea unor ore petrecute în natură, în aer liber, alături de toți iubitorii de artă și produse eco, festivalul fiind și o modalitate foarte bună de a le face celor dragi cadou o zi eco", ne-a explicat Andreea Ionașcu, ONG Mare Nostrum, coordonatorul evenimentului.
Intrarea la târg este 10 lei de adult, respectiv 5 lei pentru elevi și studenți și include și vizita microrezervației. Dacă doriți să vedeți și delfinii și păsările exotice și să aruncați un ochi spre cer, la Planetariu, prețul unui bilet all-inclusive este 50 lei pentru adulți și 25 de lei pentru elevi și studenți. Intrarea este gratuită pentru copiii sub 5 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Hramul Catedralei Arhiepiscopale
Pagina a fost generata in 1.8647 secunde