În acest week-end, la Techirghiol

Concurs Festivalul pentru Copii "Glasul Speranțelor"

443
Festivalul pentru Copii

Articole de la același autor

Teatrul de Vară din stațiunea Techirghiol va răsuna din nou de glasurile celor mai buni 70 de copii care s-au calificat în fază finală a celei de-a zecea ediții a Festivalului Național-Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii "Glasul Speranțelor", ce se va desfășura în perioada 17-19 iunie.

Sosiți din toate zonele țării, copiii vor încerca să impresioneze cu calitățile lor artistice juriul format din perso-nalități marcante ale muzicii ușoare românești, avându-l ca președinte pe binecunoscutul compozitor Nicolae Caragia.

Organizată de Consiliul Local Techirghiol, Primăria orașului Te-chirghiol și Casa de Cultură "Con-stantin Tănase", și această a zecea ediție va fi prezentată de cunoscutul și îndrăgitul om de televiziune, critic muzical Octavian Ursulescu.

Festivalul este structurat pe patru secțiuni de vârstă: 5 - 7 ani, 8 - 10 ani, 11 - 13 ani, 14 - 16 ani și este dotat cu premii după cum urmează: trofeul festivalului se acordă celei mai bune voci indiferent de categoria de vârstă din care face parte și este în valoare de 800 lei. Premiul I – 600 lei, premiul II – 500 lei, premiul III - 400 lei și o mențiune în valoare de 150 lei. Aceste premii se acordă pentru fiecare categorie de vârstă în parte.

În cadrul Galei Laureaților, care va avea loc duminică, 19 iunie, începând cu ora 19,30, Adrian Stan, primarul orașului Techirghiol, va înmâna și în acest an trofeul festivalului a cărui gală se va încheia cu un recital extraordinar susținut de îndrăgitul și cunoscutul cantautor Ovidiu Ko-mornyik.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8379 secunde