Festivalul Șanselor Tale sărbătorit și la Mangalia

302
Colegiul Economic Mangalia desfășoară, în această perioadă, o serie de activități incluse în cadrul Festivalului Șanselor Tale. Programul a debutat cu o masă rotundă pe tema necesității formării continue în contextul crizei economice mondiale, activitate coordonată de către prof. Mădălina Ratiu și prof. Gabriela Popa, membri ai Comisiei pentru formarea adulților din cadrul Colegiului Economic Mangalia.
Prof. Simona Marinescu a organizat pentru elevii de clasa a XII-a activitatea "Teatrul ca formă de educație interdisciplinară", având ca invitat un grup de studenți ai Universității "Ovidius", secția de Teatru, însoțiți de conf. dr. Mariana Cap-Bun și lect. drd. Daniela Hantiu.
Ieri, a avut loc lectoratul cu părinții claselor a X-a, activitate coordonată de psihologul școlar Viorica Radu, având titlul "Stiluri și roluri parentale – relația cu copilul meu", urmată de o expoziție de carte adresată adulților.
Festivalul Șanselor Tale se încheie sâmbătă, 13 decembrie, cu un program special realizat cu ocazia Porților Deschise de către conducerea școlii, elevi și cadre didactice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8821 secunde