Festivalul "Tinere Speranțe" vine, în curând, la Medgidia

302
Festivalul

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu Garnizoana Medgidia și Cercul Militar, organizează, sâmbătă, 25 mai, și duminică, 26 mai, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de Muzică Ușoară și Populară "Tinere Speranțe". 


Ca și în anii precedenți, festivalul se va desfășura la Cercul Militar din Medgidia și va include două secțiuni: muzică ușoară - sâmbătă și muzică populară - duminică. Vor participa copii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, împărțiți pe categorii de vârste 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani și 15-18 ani, din București, Năvodari, Brăila, Buzău, Hârșova, Constanța, Pitești, Medgidia și Slobozia. 
Copiii participanți la secțiunea muzică ușoară vor fi jurizați de Adrian Daminescu, Mircea Cazan, Iulian Bratu, Gaby Raica și Teo Rădulescu. La secțiunea de muzică populară, vor juriza Aneta Stan, împreună cu Elise Stan, Silvana Rîciu, Iulian Bratu și Teo Rădulescu. Prima seară de concurs se va încheia cu recitaluri susținute de Adrian Daminescu, Mircea Cazan și Iulian Bratu. La finalul concursului de muzică populară, spectatorii vor avea ocazia să le asculte în recital pe îndrăgitele interprete Aneta Stan și Silvana Rîciu. 


Organizatorii vor oferi, pe lângă trofeele, premiile I, II și III aferente fiecărei categorii și câte două trofee "Mini", pentru categoriile 6-8 ani, 9-11 ani, precum și două trofee "Junior" la categoriile 12-14 și 15-18 ani, dar și premii speciale și de participare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1948 secunde