Festivitate de premiere la Arhiepiscopie

318

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 9.00, la Palatul Arhiepiscopal se va organiza festivitatea de premiere a concursului național de creație creștină "Copilul în familie", faza eparhială.
Vor participa câștigătorii locului I ai etapei pe protopopiat din cele șase protoierii ale Arhiepiscopiei Tomisului. Câștigătorii premiului I, faza eparhială, de la fiecare secțiune, eseu și pictură, vor participa la etapa națională a concursului, ce va avea loc pe data de 20 mai, la Patriarhia Română.
Concursul este organizat, la nivel central, de către Patriarhia Română, iar la nivel local de Biroul de Catehizare a Tineretului din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului.
"Copilul în familie" face parte din proiectului "Hristos împărtășit copiilor" și este organizat cu prilejul anului omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii.
Constantin Nicolae Bârsan, inspector în cadrul Biroului de Catehizare a Tineretului, Arhiepiscopiei Tomisului, apreciază că "participanții ajunși la această fază au demonstrat atât claritate în limbaj, originalitate în exprimare, la secțiunea eseu, cât și expresivitate și rigurozitate artistică, la secțiunea pictură, iar toți atașamentul față de Biserica Ortodoxă".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6817 secunde