Festivitate de premiere la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza”

533

Articole de la același autor

Începutul semestrului al II-lea a debutat cu premierea elevilor care, pe parcursul primului semestru școlar, au participat la diferite concursuri și expoziții.

Aceştia s-au evidenţiat şi au obţinut rezultate frumoase, în ciuda dificultăţilor întâmpinate din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Este vorba despre concursul internațional „Jurnal de toamnă”, organizat de Asociația Cultural-Științifică „Pleiadis” din Iași, România și Școala Raională de Arte Plastice „Nicolae Moisei” din Telenești, Republica Moldova, unde au fost coordonaţi de prof. Adriana – Nicoleta Argatu, şi concursul „Alter Ego”, organizat de Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia, unde elevii militari au fost îndrumaţi de prof. dr. Adrian Ilie și prof. dr. Mihaela Matache.

De asemenea, elevii Colegiului Militar „Alexandru Ioan Cuza” au participat la concursul interjudețean interdisciplinar „Contraamiral Ilie Irimescu”, la concursul național online „Tradiții multiculturale pascale”, ediția a III-a, Iași, organizat de Școala Gimanzială Liteni - Iași & A.S.E. „Magistrum” Iași, dar şi la expoziția online „Coborârea cerului pe pământ - Nașterea Domnului”, organizată de Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași și ISJ Iași.

Şi nu au lipsit nici de la „Provocarea militară 6x6x48! Aleargă pentru sănătate”, inițiată de Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6169 secunde