Primăvară cu premii importante, pentru elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”

626
Primăvară cu premii importante, pentru elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” - primavaracupremiicolegiu-1618751979.jpg
Elevii specializării Artei Actorului din cadrul Colegiului Național de Arte „Regina Maria” au început primăvara cu multe premii în domeniu. O recenzie a lunii martie și a începutului de aprilie arată un palmares minunat, cu medalii şi trofee importante.

Astfel, elevele Miruna Badurlă şi Anca Diaconescu, de la specializarea Arta Actorului, coordonate de prof. Elena Baciu, au câştigat fiecare trofeul Festivalul Primăverii „Arta, pasiunea mea”, Timișoara, ediția a II-a online. Miruna a recitat poezia „Șarpele-n inimă” de George Coșbuc, iar Anca a interpretat monologul personajului Marcicăi Tunsu din piesa de teatru „Opinia publică” de Aurel Baranga.

La aceeaşi competiţie, eleva Bianca Teodora Ilie, de la specializarea Arta Actorului, coordonată de prof. Loredana Adelina Adăscăliței, a obţinut o diplomă de excelență, cu poezia ,,Deșteaptă-te române” de Andrei Mureșan. De asemenea, Cristina Elena Cristici a câştigat trofeul festivalului, recitând poezia „Pe lângă plopii fără soț”, de Mihai Eminescu, iar Daria Ivanovics, a prezentat poezia „Analfabeților”, de Adrian Păunescu, obţinând la rândul său trofeul festivalului.

Nici elevii mai mici nu s-au lăsat mai prejos şi au adunat chiar mai multe premii. Bogdan Mihai Irimia, elev în clasa a VII-a la specializarea muzică, sub îndrumarea prof. Loredana Adelina Adăscăliței, a adus la Constanţa atât trofeul Festivalului „Mama, doar Mama”, cu poezia „Mama” de George Coșbuc, cât şi trofeul Festivalului Primăverii, organizat de Mihai Trăistariu la Constanța. El a mai câştigat şi premiul de excelență la Festivalul Concurs Internațional „Primăvara Talentelor”, organizat de Diana Music School la Florești, şi trofeul Festivalului Primăverii de la Timișoara.

De asemenea, elevul Mihnea Cristian Nicu, din clasa a VIII-a la specializarea coregrafie, cu interpretarea poeziei „Pacientul”, de Adrian Păunescu, a câştigat trofeul Festivalului Primăverii, trofeul festivalului de la Timișoara şi premiul întâi la competiţia de la Florești.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5916 secunde