Fii Moș Crăciun fericit la Școala Gimnazială "Jean Bart"

143
Fii Moș Crăciun fericit la Școala Gimnazială
Mâine, de la ora 12, Campania "Fii Moș Crăciun fericit!" ajunge la Școala Gimnazială nr. 18 "Jean Bart" din Constanța. Elevii acestei școli, sub îndrumarea profesorilor Mariana Momciu și Alina Cazacu, au pregătit pentru Moș Crăciun muzică, dansuri și poezie, o adevărată serbare de iarnă.
Programul artistic numit "Bucuria copiilor, de la Sfântul Nicolae la nașterea Domnului" este dedicat tuturor copiilor care primesc daruri cu bucurie, de sărbători dar care și dăruiesc la rândul lor acelora mai puțin norocoși. În cadrul evenimentului, copiii vor spune povești inspirate din viețile și minunile lui Moș Nicolae și Moș Crăciun, vor vorbi despre tradiții și obiceiuri de iarnă, vor cânta, dansa și colinda. 
La eveniment vor participa cu zâmbete și bucurie organizatorii campaniei "Fii Moș Crăciun fericit!", Aqua Magic și Asociația Culturală Wild Art. Elevilor școlii gimnaziale Jean Bart li s-au mai pregătit și alte surprize, daruri minunate de la oameni minunați dar pe toate Moșul le va deconspira mâine!


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3509 secunde