Filme documentare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

204
Filme documentare la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii - filmebun-1564605436.jpg

Articole de la același autor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii organizează până la sfârșitul anului, proiecții gratuite, în aer liber sau în interior, în funcție de condițiile meteorologice, pentru turiști și localnici. Este vorba despre proiecții ale unor filme documentare ce sunt incluse într-un proiect inițiat de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada"" în parteneriat cu instituția gazdă.


"Documentarele vor atinge subiecte despre știință, natură, antropologie, evoluția universului (și altele), toate la un loc, sau tratate individual. Deși subiectele pot părea complicate, vom alege o abordare pe înțelesul tuturor, filmele documentare fiind menite să ne învețe ceva nou sau să ne prezinte anumite informații din perspective inedite, captivante și intrigante. Documentarele vor oferi o perspectivă asupra diferitelor moduri de a trăi viabil într-o lume care se confruntă, de exemplu, cu provocările încălzirii globale. Ne propunem o călătorie fascinantă prin istorie, știință și filosofie despre amprenta lăsată de omenire asupra pământului și despre soluțiile menite să stabilească un echilibru între activitatea oamenilor și planetă când vine vorba de resursele naturale", au declarat organizatorii.


Următorul film documentar se intitulează "Coliziuni Cosmice: Galaxii" și va fi proiectat pe 14 august, de la ora 21.30, precum și pe 11 septembrie, de la ora 20.30.


"Galaxiile se ciocnesc unele de altele, stelele izbindu-se între ele cu o forță egală cu cea generată de mai multe bombe atomice luate la un loc, iar găurile negre se contopesc într-un mortal joc de artificii. Chiar și Galaxia noastră se îndreaptă către un impact cu vecinul cel mai apropiat, galaxia Andromeda. Episodul de față vă propune o călătorie în spațiu pentru a examina bătăliile cosmice purtate de corpurile cerești. Universul are multe secrete să ne arate, dar oare vrem să aflăm?", au adăugat reprezentanții complexului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2019
Stire din Cultură-Educație : Este week-end? Haideți la film!
Pagina a fost generata in 0.9816 secunde