Filme și distracție la Centrul "Jean Constantin"

356
Filme și distracție la Centrul

Articole de la același autor

Chiar dacă vremea de afară vă tentează cu o plimbare pe malul mării, weekendul este pentru relaxare și răsfăț, așa că nu ratați un film la cinematograful "Jean Constantin".


Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada" îi invită pe constănțenii de toate vârstele, la film. Programul proiecțiilor din acest week-end debutează cu pelicula de animație "Paw patrol: ready, race, rescue", de la ora 12.00. Prețul unui bilet pentru copii este patru lei, iar pentru părinți 16 lei. De asemenea, bunicii pensionari plătesc opt lei intrarea.


La ora 15.00, își fac apariția "Băieții răi pe viață – Bad boys for life", iar de la ora 17.30, va fi proiectat filmul "Speranță și moarte". Seara de sâmbătă se încheie cu "Gangsteri cu stil", film nerecomandat copiilor sub 15 ani.


Duminică, tot de la ora 12.00, sosește din nou "Patrula cățelușilor", apoi, de la ora 15.00, își va face intrarea faimosul doctor "Dolittle". Ziua va continua cu "Gangsteri cu stil" și filmul "Speranță și moarte".


Sala de cinema este unică la nivelul orașului Constanța, având o capacitate 769 de locuri, dotată cu ecran transonor și un sistem de sunet Dolby Digital Surround 7.1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
Stire din Cultură-Educație : Surprize cinematografice la început de an
Pagina a fost generata in 1.1824 secunde