Fostul director de la "Madgearu" amenință cu justiția. Atac la adresa lui Miu! "Este vorba despre sforării interne"

4254
18
Fostul director de la

Articole de la același autor

Începând de astăzi, prof. Camelia Marcu nu mai este directorul Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu". Aceasta consideră că demiterea sa este un abuz și anunță că intenționează să-l dea în judecată pe inspectorul școlar general Petrică Miu. 




"Oamenii mici din sistemul educațional tind spre mediocritate, ba și mai mult, sunt capabili de ticăloșii și mai mari când sunt numeroși. Nu ne mai batem în idei și soluții pentru un învățământ de calitate, ne batem cu niște oameni anormali, cu un grup care folosește instituția în chestiuni de sforării interne. Invit oamenii curajoși intelectuali să contribuie în calitatea educației și să se implice conform propriei conștiințe, să gândească, să facă propuneri și să voteze propriului sistem de evaluări. Este foarte grav că se acționează într-un mod ticălos în haită asupra persoanelor care încă mai au curajul să critice situațiile create de falșii intelectuali cocoțați în funcții fără promovarea vreunui concurs riguros. În curând, vor fi scârbiți și elevii și părinți de aceste modele. Miu Petrică încearcă de mult timp să facă o șmecherie, să-și construiască și să-și extindă cu repeziciune și grabă bolnavă, asemeni cancerului, propriul ISJ. Oameni care îmi seamănă știu că nu se poate să fim iubiți de o anumită categorie de oameni care prin minciună și fără muncă reușesc să ocupe funcții nemeritate. Vor fi din ce în ce mai puțini oameni care își vor asuma responsabilități, punându-și în pericol sănătate și liniștea personală. Educația românească a luat-o într-o direcție greșită promovând oameni asemeni d-lui Miu Petrică și cărora li se mai dă și putere de decizie pe mână. Este și nesănătos, dar și foarte periculos când linia de demarcație este foarte fină devenind confuză când încerci să te dumirești care sunt intelectualii imbecili și care sunt intelectualii autentici. Invit pe d-na Bucovală și pe cei șase inspectori numiți prin concurs, dar demiși de Miu Petrică, să mi se alăture pentru a face apel la justiție", ne-a declarat prof. ec. Camelia Isabela Marcu.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Justitiarul
25 octombrie 2017
Dna Marcu

Mai linistiti-va doamna! Ajunge la cate presiuni ati facut asupr cadrelor din scoala....asupra elevilor...ne-ati intoxicat la propriu cu valorile dvs! Care valori???? Nici dvs nu stiti ce vorbiti!!! Sunteti intradevar NEBUNA!!!! Bine ca ne-am linistit....daca asta se va putea numi liniste...ca cu dvs in scoala tot judetul ne catalogheaza drept nebuni si pe noi!!! Ne ajung jignirile dvs!!! Stati acasa linistita...decat sa stricati linistea si altora...venim la munca indignati si scarbiti de cand ati preluat MAREA FUNCTIE!!!

Profesor
25 octombrie 2017
Învățământ de calitate

Doamnă Marcu, atenție, aveți oglinda spartă. O profesoară care chiulește cot la cot cu elevii, care nu-și evaluează și notează elevii, căreia nu-i pasă de imaginea școlii, care își "spală rufele murdare public, nu merită să se numească profesor, ce să mai vorbim despre funcția de director. Și dacă tot vorbim de adevăr, nu a fost DEMIS nici un inspector. Au plecat de bună voie și nesiliți de nimeni. Cât despre Bucovală Zoe, ciudată asocierea cu Marcu Izabela.

Parinte
25 octombrie 2017
Pedagogic

Domnu’ general, asteptam sa treceti si pe la Pedagogic! Cu aceleasi decizii, desigur!

mizerabilii
25 octombrie 2017
o gasca de impertinenti la madgearu

sunt si profesori seriosi dar multi nesimtiti, ne-au cerut bani pe meditatii. asta i-a deranjat pe profesori. noi parintii stim multe dar ne e frica ca ne vor lasa corigenti copiii

elev
25 octombrie 2017
ce grozav

astia sunt mai rau decat noi elevii. d-na directoare este tare. la ore profedoara Bucur si Bondoc ne pune s-o vorbim urat pe directoare! ce nesimtite! aste sunt profesoare!

Dani
25 octombrie 2017
avem inregistrarea cu Bondoc

Directoarea ii vorbea frumos proastei de Bondoc iar asta tipa isterica si avem inregistrarea in care i-a racnit in clasa de fata cu noi "....tus gura ma-tii de cretina dracului...!" dati-o afara pe proasta de Bondoc. noi radem cu ea la ore cand barfeste dar nu stie ca e fraiera!

coleg
25 octombrie 2017
Bondoc si cu Miu

s-au vorbit sa-i dea 2 la concurs dar feneia a castigat totusi! ce leprosi!

alina
25 octombrie 2017
curaj nebun

rare parsoane ca d-na asta. se mai urnesc lucrurile in invatamant daca am fi constienti de repercursiunile prostilor cum e gasca lui Miu! mai miule nu esti prost destul daca nu esti si fudul!

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

10. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde