Fruntași în comisii, codași în decizii

191
Fruntași în comisii, codași în decizii - fruntasiincomisii-1454606604.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Guvernul a aprobat o nouă structură organizatorică pentru Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.
Așadar, au fost înființate noi structuri specializate, precum Direcția pentru Incluziune Socială și Parteneriate Educaționale, Unitatea pentru tehnologia informației în educație și Direcția de coordonare strategică. 


"Direcția pentru Incluziune Socială și Parteneriate Educaționale va urmări realizarea, corelarea și implementarea de politici publice destinate grupurilor vulnerabile și includerii acestora în sistemul educațional. Direcția va avea în vedere inclusiv dezvoltarea de programe naționale, în parteneriat cu alte structuri guvernamentale și non-guvernamentale", anunță Guvernul. 


Unitatea pentru tehnologia informației în Educație funcționează ca "suport în elaborarea și implementarea politicilor de guvernanță IT în educație", iar Direcția de coordonare strategică are scopul de a îmbunătăți "planificarea, monitorizarea și evaluarea politicilor publice și a proiectelor cu finanțare externă care susțin aceste politici".


În schimb, cu metodologia pentru concursul de directori de școli mai avem de așteptat un cincinal…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde