Gabriela Bucovală se întâlnește cu directorii școlilor

1900
32
Gabriela Bucovală se întâlnește cu directorii școlilor - zoia-1459094326.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 11, la Palatul Copiilor Constanța va avea loc întâlnirea de lucru a directorilor unităților de învățământ preuniversitar de stat și particular din județul Constanța. Va fi prezentat Raportul privind activitatea desfășurată în semestrul I al anului școlar 2015-2016, o analiză a rezultatelor înregistrate la simulările exa-menelor naționale sesiunea, precum și din perspectiva admiterii în învățământul liceal 2016.


Comentează știrea

32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
28
27 martie 2016
Stan, jos!

Si despre ce se vorbeste? O da jos pe stan?

Cu stan cum ramana?
27 martie 2016
Ramane sau nu pleaca?!

Va atingeti de stan, s-o demiteti, la cate balarii a facut? Sau nu? O mai tinem, ca tot ne-am obisnuit cu raul....si o sa fie tare plictisitor fara...

Ramane ca-n gara!
27 martie 2016
Mai sta, ca mai are treaba!

Nu i-a sanctionat chiar pe toti! Si cu reclamatiile este cam in urma! Mai are si calificativele la sfarsit de an, ....treaba multa. Treaba cu calificativele este o delicatete pentru stan.

28
27 martie 2016
Este cu stan!

Isi innoieste si trupa, unii ies la pensie, altii se transfera, asa ca nici nu va ganditi la o asemenea aberatie! Ce va doriti tine de domeniul fantasticului! Treziti-va, nu dormiti! Viva, stan!

UN OM DE BINE DIN CONSTANTA
27 martie 2016
NU VA ATINGETI DE STAN!

......eu n-am nimic cu stan, am ceva cu acesti oameni fara limite care scriu despre dansa! Dar ce aveti oameni buni de impartit cu aceasta femeie? Ce v-a facut? E si ea o biata fiinta lipsita de scrupule si de aparare, nu mai are nici macar doua tigle pe casa, ii ploua in cap, bantuie pe la restaurante sa mute banchetul de cls. a VIII-a, si prin comentarii...E ca o vita ranita de moarte, care isi da obstescul sfarsit ( in ale managementului, va rog sa nu intelegeti gresit), si mai trage cate-o copita lesinata in cei care au pus-o cu botul pe labe...Biata fiinta neinteleasa, lasati-o sa se mai bucure si ea putin de faima si "respect"! Miha, esti bine, draga? Cu ce te mai putem ajuta?

pregatiti trusa medicala
27 martie 2016
calificativele- desertul preferat al lui miha

Da, savureaza chestia cu calificativele ca pe un desert de nota 10! Ma tem sa nu-i creasca glicemia...

Răspuns la: Mai sta, ca mai are treaba!
Adăugat de : Ramane ca-n gara!, 27 martie 2016
Nu i-a sanctionat chiar pe toti! Si cu reclamatiile este cam in urma! Mai are si calificativele la sfarsit de an, ....treaba multa. Treaba cu...
28 autentic
27 martie 2016
Jos regimul dictatorial al lui Stan!

Ei, nu mai spune! Unii se transfera? Cine? "Viva stan" spui tu, iar isi baga stan sau compania coada......! JOS STAN, HUOOOO!

Răspuns la: Este cu stan!
Adăugat de : 28, 27 martie 2016
Isi innoieste si trupa, unii ies la pensie, altii se transfera, asa ca nici nu va ganditi la o asemenea aberatie! Ce va doriti tine de domeniul...
prostii de la 28
28 martie 2016
bucovala

asa va trebuie! latrati pe aici ,nu aveti sange in instalatie sa protestati in fata isj-ului! rade bucovala cu popescu de voi ,cainii latra,ursul merge! stan are protectie acum de la psd,apoi de la pnl! ce e asa greu de inteles! astept sa intre domnul/doamna adevar!

Sustinatorul lui stan...
28 martie 2016
Este pe treaba...mare

Domunul de la geo este ON, scrie si el cu rosu, sa n-o supere pe miha stan....

UN DESTEPT DE LA 28
28 martie 2016
PROTEST ORGANIZAT

cine ti-a spus tie ca nu protestam in fata inspectoratului? Chiar acum ne organizam! Vei avea o mare-mica surpriza cand vei vedea cati suntem. JOS STAN!

Răspuns la: bucovala
Adăugat de : prostii de la 28, 28 martie 2016
asa va trebuie! latrati pe aici ,nu aveti sange in instalatie sa protestati in fata isj-ului! rade bucovala cu popescu de voi ,cainii latra,ursul...
32 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.675 secunde