Gala premiilor la Târgul GAUDEAMUS

86
Gala premiilor la Târgul GAUDEAMUS - politiagaudeamus-1376548321.jpg

Articole de la același autor

Primele două zile ale Târgului GAUDEAMUS Mamaia au atras deja peste 7.500 de vizitatori, număr în creștere comparativ cu ediția precedentă, care a înregistrat, la finalul celor cinci zile, circa 8.000 de vizitatori. Poliția GAUDEAMUS și-a intrat în atribuții și patrulează non-stop plaja din Mamaia în căutarea celor care citesc pe plajă, pentru a-i "pedepsi" pe măsura gravității faptelor; "amenda", constând în cărți și premii surpriză, este suportată de către organizatorii târgului. 




Constănțenii care doresc să contribuie prin donații la proiectul Cărțile se întorc acasă sunt așteptați să aducă la Târgul GAUDEAMUS volumele de care nu mai au nevoie și pe care doresc să le dăruiască celor care nu și le pot permite altfel. Fondul de carte colectat în primele două zile ale târgului a ajuns deja, prin generozitatea publicului, la circa 500 de volume.


Astă-seară este programată decernarea premiilor târgului GAUDEAMUS Mamaia, urmată de lansare de carte: "Geopolitica terorii - dosarele secrete ale dictaturii", autori Alexandru Mihalcea, Marian Moise. Invitați: Sorin Roșca, Ovidiu Dunăreanu. 


Vor fi acordate premii pentru cea mai râvnită carte, evident, în urma votului publicului, Trofeul GAUDEAMUS care va reveni unui număr de trei edituri, Trofeele Presei - decernate jurnaliștilor pe secțiunile presă scrisă, radio și TV, premiul Miss lectura - acordat celei mai frumoase cititoare prezente la Târg. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Concert Nicole Cherry, la Jupiter
Miercuri, 14 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Doliu în cinematografia MONDIALĂ!
Pagina a fost generata in 0.6807 secunde